Livrare

Modalitati de livrare

Produsele pot fi fie ridicate de la punctul nostru de lucru situat in Dumbravita, strada Ardealul nr. 4-6,  fie livrate catre Cumparator.

Livrare prin curier (standard)

 

Livrarea produselor se realizeaza prin reteaua de curierat Urgent Cargus in 2-3 zile lucratoare. In cazul unor conditii independe de vointa noastra (sarbatori legale, defectiuni tehnice, calamnitati) livrarea poate intarzia dar nu mai mult de 30 zile de la data confirmarii comenzii. Daca aceasta depaseste acest termen comanda se poate anula.

Costul de livrare este 15 RON pentru localitati aflate in reteaua Urgent Cargus, indiferent de modalitatea de plata.

Pentru localitati aflate in afara retelei, livrarea se poate face fie:

  • prin Urgent Cargus la un cost comunicat in momentul primirii comenzii . Acesta este in functie de numarul de kilometri pana la cea mai apropiata localitate de dvs din reteaua Urgent Cargus.
  • fie prin Posta Romana la costul standard de transport (15 RON)

In momentul finalizarii comenzii veti primi o notificare pe mail cu numar de identificare colet si suma de achitat (in cazul platii ramburs).

Comenzile primite dupa ora 15:00 vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

 

Modificare sau anulare comanda

 

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede (+40)722 211 151.