Transport gratuit pentru comenzi peste 300 lei!
FacebookInstagramYoutube
Dodo Shoes
 
MENIU

Despre mers. Cu litere de-o schioapa. Mari cat inima unei mame

06-02-2020

Il porti in pantec 9 luni. Timp in care vrei sa te asiguri ca are totul in regula:  inima, capul, falange formate, degetele de la picioruse. Tot. Pentru ca, odata cu copilul tau, se naste o noua lume. Nu o stii nici tu. Iti pui mainile pe pantec si te intrebi oare cum o sa arate, oare cum o sa fie vocea lui, cum o sa se simta el aproape de pieptul tau. Si te cuprinde tot fiorul lumii intregi, o lume noua, o viata noua. Si inveti pasii acestia: pasi marunti dar siguri. Sa fii mama. Sa tii in brate puiul de om si sa cuprinzi cu inima tot necunoscutul. Toate fricile si nesiguranta. Totusi, inima ta mare spune ca stii. Stii tot. Despre lumea lui. Daca nu stii o sa-ti traduca el: plansul lui, zambetul lui, progresele lui, dezvoltarea lui, pasii lui.

Despre pasii lui scriem si noi o poveste. Cu pasiune si daruire. Pentru ca ne inchipuim ca bratele care tin mainile lumii noi, cea a copilului tau, sunt pline de nadejde: ca vei sti sa recunosti confortul, ca vei pune pret suprem pe calitatea pasilor lui, ca vrei sa paseasca liber si dezinvolt in lumea asta mare, adesea ca o jungla.

DodoShoes este despre primii pasi in aceeasi masura in care este si despre toti ceilalti care urmeaza. Despre libertate, culoare si spirit ghidus. Este despre confort atunci cand joaca si descoperirea se intalnesc pe un carusel magic.

Picioarele copilului tau sunt calea catre cea mai buna varianta a drumului lui. Topaie, zburda, alearga, calca balti si iarba verde, simte texturi si forme. Ca mai apoi sa se odihneasca fix in bratele tale. Ne-am dorit ca pantofiorii acestia sa se alinieze conceptului de libertate de joaca, de catarat, de miscare libera si naturala.

Se stie ca piciorul uman la naștere nu este o versiune miniaturală a unui picior adult. De fapt, nu conține deloc oase și constă într-o masă de cartilaj, care, de-a lungul unei perioade de ani, se osifică si transforma in cele 28 de oase care există în piciorul uman adult. Acest proces nu este complet până la sfârșitul adolescenței, deci este esențial ca încălțăminteasă fie bine aleasă, dupa criteriile descrise mai sus.

Plimbarea este cel mai bun dintre toate exercițiile de dezvoltare a picioarelor, potrivit medicilor podiatri. (n.r: Podiatria este o specialitate relativ noua in Romania care se ocupa exclusiv de picioare. Majoritatea persoanelor au probleme cu picioarele fie ca inainteaza in varsta, practica sport de performanta, sufera de anumite boli sau alte cauze. Medicul podiatru raspunde acestei nevoie prin a trata eficient problemele de picioare). Ne alaturam si noi acestor plimbari cu bucuria si entuziasmul ca o facem din devotamentul pentru zona de excelenta in sanatatea picioruselor care invata. Invata despre viata. S-o calce uneori mai alene, mai apasat, alteori tiptil. Dar nu e asta oare excelenta mersului prin viata?!? Sa pasim constienti ca fiecare pas ne conduce catre crestere. Si noi crestem! Impreuna cu voi.

Dodo Shoes
Barefoot Shoes SRL
4-6 Ardealul, parter
Dumbravita, Timis, Romania
L-V : 08:00 - 17:00, S-D : Inchis
Comenzi & info
+40770424814 (L:V 8-17:00)
Suport clienti
office@dodoshoes.ro
Copyright © 2024 - Edana Shoes Production SRL